Jemi Juveler AS - Welcome to Jemi,s Exciting World of Accessories!
Produkter:
 
Vi tilbyr et stort utvalg av produkter for å dekke alle dine behov. 
Våre mest populære produkter er vist under. Ring oss eller kom innom for å få mer informasjon om produkter, tilbud og andre alternativer. 
 
Vi er nå også ute på veien, og har flere selgere som kan avtale besøk i din butikk. Da vil vi ha med hele kolleksjonen og du vil få mulighet til å se alle våre produkter.
 
 Vår visjon er å tilby unike og moteriktig varer til svært konkurransedyktige priser, derfor ligger hovedvekten av vårt arbeid i utvelgelse og design.
 
 
Nordens Største utvalg av Selskapsvesker.
Nordens Største utvalg av Selskapsvesker.
Vi har et meget stort utvalg av Brudevesker - Brude Smykker Nydelig Tiaras - Hår nåler - Sjal for Bruden og Selskap.  Til Meget hyggelig priser.
Vi har et meget stort utvalg av Brudevesker - Brude Smykker Nydelig Tiaras - Hår nåler - Sjal for Bruden og Selskap. Til Meget hyggelig priser.
Norges største koleksjon av avtakbare Bra Stropper. Jemi's  linje av dekorative BH stropper som festes til din cabriolet eller stroppeløs brasserie. Disse fantastiske mote tilbehør puster nytt liv i antrekk! Skru opp volumet på stil og fri deg fra hodepine av å prøve å skjule dine stropper  en gang for alle.  Jemi stropper er så vakkre, unike og stillig at for første gang, vil du faktisk vil at BH-stroppen skal vises!
Norges største koleksjon av avtakbare Bra Stropper. Jemi's linje av dekorative BH stropper som festes til din cabriolet eller stroppeløs brasserie. Disse fantastiske mote tilbehør puster nytt liv i antrekk! Skru opp volumet på stil og fri deg fra hodepine av å prøve å skjule dine stropper en gang for alle. Jemi stropper er så vakkre, unike og stillig at for første gang, vil du faktisk vil at BH-stroppen skal vises!
Vi har mange flotte gave ideer til Jul - Bursdag.  Vi har i tillegg Smykker -  visitt kort holder - Handbag kroker -  Briller holderer. Og mye mer!
Vi har mange flotte gave ideer til Jul - Bursdag. Vi har i tillegg Smykker - visitt kort holder - Handbag kroker - Briller holderer. Og mye mer!